Zlatan Ibrahimoviç në Los Angeles Galaxy

Zlatan Ibrahimoviç ka rënë dakord për një marrëveshje për t’u bashkuar me Los Angeles Galaxy pas lirimit të tij nga Manchester United, sipas Marca.

Sulmuesi suedez nuk është mbajtur nga United dhe tani është duke bër përgaditjet përfundimtare të një lëvizjeje në MLS e cila ishte rënë dakord përkohësisht në mars.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *