Zlatan Ibrahimoviç mundë ta fitojë një marrëveshje të re në Manchester United

Zlatan Ibrahimoviç ende mund të fitojë një marrëveshje të re në Manchester United, sipas Manchester Evening News.

Sulmuesi suedez nuk u përfshi në listën e lojtarve që do të qëndrojnë në klub, por po punon prapa në palestër me klubin dhe mund ti dorëzohet një kontratë afatshkurtër e re kur të kthehet në shëndet të plotë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *