Zidane: “Bale nuk më duhet të më thotë nëse dëshiron të luajë apo jo ..”

Zinedine Zidane iu drejtua mediave për ditën e mediave të Real Madridit përpara përfundimit të Ligës së Kampioneve të shtunën kundër Juventusit. Menaxheri franceze foli për pothuajse 100 gazetarë të akredituar katër ditë larg nga një lojë që mund të vendosë Real Madridin e tyre në fitore të dyfishtë që nga viti 1958.

Zidane thotë se beson se pavarësisht suksesit, “gjëja më e rëndësishme është të japim gjithmonë 100%, gjatë sezonit kemi dhënë gjithçka me shumë profesionalizëm dhe ne mund të jemi të lumtur me atë që kemi bërë deri tani. Kemi një tjetër finale, një tjetër lojë dhe ne synojmë të bëjmë gjithçka që mundemi për të fituar atë lojë “.

“Nuk po mendoj për këtë,” tha ai kur e pyetën se si ndihej Bale. “Ne jemi të lumtur të shohim Garethin me ne, sepse ai është i rëndësishëm, jam i lumtur të shoh se ai është i mirë, duke u rikuperuar, ne do të përgatitemi për lojën së bashku, si gjithmonë.

Kur e pyetën se a do të ishte Bale ose Isco në formacionin fillestar, Zidane tha: “Ato janë vendime si gjithmonë të vështira sepse jemi të gjithë së bashku. Do të zgjedh mes 22 lojtarëve që do të fillojnë dhe kush do të lihet, unë e kam gjithmonë të veshtir të vendos se kush do të lihet jashtë, kjo është më e vështira për mua, nuk do të them atë që kam vendosur, një trajner gjithnjë e di se çfarë do të bëjë ai, por nuk do të them asgjë “.

Ai gjithashtu thotë se “është normale që të ketë debat, janë lojtarë shumë të rëndësishëm, shumë të mirë, gjithkush mendon diçka, por debati nuk do të ma ndryshojë vendimin, ne e dimë se çfarë do të bëjmë, gjëja më e rëndësishme është që të gjithë janë mirë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *