Winston Reid ka nënshkruar një kontratë të re me West Ham

Winston Reid ka nënshkruar një kontratë të re gjashtë-vjeçare në West Ham.

Qendër mbrojtësi u bashkua me Hammers nga Danimarka nga FC Midtjylland në vitin 2010 dhe ka bërë që atëherë 204 paraqitjet për klubin. Reid-it i kishte mbetur edhe katër vjet në marrëveshjen e tij të mëparshme, por tani është i angazhuar në West Ham deri në verën e vitit 2023.

“Unë jam shumë i lumtur”, tha ai në faqen e internetit të klubit.

“Unë kam qenë këtu për një kohë të gjatë, mendoj se me biznesin që kemi bërë gjatë kësaj vere dhe lojtarët që kishim përpara, mendoj se mund të vazhdojmë të kemi një sezon të mirë dhe sezonet e ardhshme.

“Më pëlqen të jem këtu dhe familja ime po ashtu, kështu që jam shumë i lumtur që jam në gjendje të qëndroj këtu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *