West Ham nënë hetim nga Shoqata e Futbollit, pas trazirës së mbështetësve të saj të shtunën

Një samit emergjent që përfshin stafin e West Ham dhe Stadiumit të Londrës po mbahet për të diskutuar mënyrat për të luftuar skenat e shëmtuara që ndodhën gjatë humbjes të së shtunës në Burnley.

West Ham po ballafaqohet me një hetim nga Shoqata e Futbollit pas një sërë pushtimesh katastrofash dhe trazirës së mbështetësve të përhapur që dëmtuan fitoren 3-0 të Burnley-it. Nënkryetari Karren Brady, anëtarët e tjerë të bordit dhe kreu i tyre i sigurisë do të bashkohen me operatorët e stadiumit LS185, Korporatën për Zhvillimin e Legjislacionit të Londrës (LLDC) dhe E20 – trupi i krijuar për të transformuar dhe menaxhuar stadiumin.

Një zëdhënës i Sadiq Khan thotë se kryebashkiaku i Londrës i ka bërë thirrje West Hamit të ndërmarrë veprime kundër tifozëve që e prishën ndeshjen.  Zëdhënësi tha: “Çrregullimet në stadiumin e Londrës ishin të turpshme dhe është e qartë se nuk mund të përsëritet skena e shëmtuar e dëshmuar të shtunën. “Është në dorën e West Ham-it që të kryejë një hetim të plotë, së bashku me palët e interesuara, dhe të ndërmarrë veprimet e duhura kundër atyre mbështetësve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *