West Ham janë pranë nënshkrimit të William Carvalhos

West Ham janë pranë firmosjes së William Carvalho, sipas burimeve të Sky Sports.

Carvalho kuptohet që dëshiron një lëvizje në Premier League dhe ka një klauzolë prej 40 milionë funtave në kontratën e tij, por ka një vetëdije që marrëveshja duhet bërë për shkak se klubet e tjera janë njoftuar për disponueshmërinë e tij. Pavarësisht mbajtjes së bisedimeve gjatë dy javëve të fundit, Sky Sports News ka kuptuar se Sporting do të miratojë një marrëveshje për të shitur Carvalhon nëse West Ham përputhet me tarifën e blerjes.

25-vjeçari, i cili e ndihmoi Portugalinë të fitojë Euro 2016, është një produkt i akademisë së Sporting dhe ka shënuar nëntë gola në 137 paraqitje që kur debutoi në ekipin e parë në 2011.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *