Wayne Rooney së shpejti do të bashkohet me DC United

DC United mbetet me shpresë se Wayne Rooney së shpejti do t’i bashkohet atyre nga Everton.

Rooney ishte në kryeqytetin amerikan Washington DC këtë javë për bisedime rreth bashkimit me anën e futbollit të Major League. “Ka interesim për Wayne Rooney-in nga ana jonë dhe mendoj se ka interes edhe nga ana e tij”, tha trajneri i DC United, Ben Olsen, pas barazimit 1-1 në LAFC në Los Angeles të shtunën në mbrëmje. “Unë shpresoj se mund të kaloj në anën tonë, pasi ai është një lojtar shumë i mirë që mund të na ndihmojë. Ai do të ishte një lojtar i shkëlqyeshëm për këtë ligë”.

Ish kapiteni i Anglisë vizitoi të enjten shtëpinë e re të Audi Field të DC-së, ndërsa lëvizja e tij nga Everton u afrua edhe më shumë. Kuptohet se detajet personale janë rëne dakord për një marrëveshje që do të shihte 32-vjeçarin në DC United deri në sezonin MLS 2020. Por Olsen shtoi: “Asgjë nuk është kryer, prandaj nuk dua të flas për ardhjen derisa ai të mbërrijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *