Watford kan bërë objektivin e tyre Kieran Gibbs

Watford iu bashkua gjuetisë për të nënshkruar me Kieran Gibbs, i cili do të duhet të marrë një shumë të konsiderueshme parash për të siguruar një largim nga Arsenali këtë verë, raporton Sky Sports.

Gibbs është lidhur me Newcastle dhe e ka parë West Brom të largohet nga bisedimet mbi një marrëveshje më parë këtë muaj pasi një ofertë prej 10 milionë funtash për mbrojtësin e majtë u refuzua nga Arsenal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *