Verona po konsideron mbrojtësin e Arsenalit Carl Jenkinson

Verona po konsideron një qasje për mbrojtësin e Arsenalit Carl Jenkinson, i cili kërkohet nga klubet në Gjermani dhe Itali, sipas Corriere dello Sport.

Jenkinson gjithashtu është lidhur me Brighton dhe Swansea, por mund të ofrohet mundësia për të luajtur jashtë Premier Ligës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *