Valverde: “Qëllimi im është ta bëj Barçën më të madh se sa tashmë është”

Ernesto Valverde foli për faqen zyrtare të Barcelonës pasi u konfirmua si menaxher i ri i klubit dhe thotë se është një privilegj për të menaxhuar një klub kaq të madh dhe synon t’i bëjë ata edhe më të mdhej se që tashmë janë duke pranuar sfidat që shtrihen para tij.

“Unë jam shumë i emocionuar për të shkuar në këtë fazë të re të karrierës sime. Është një sfidë e madhe dhe unë kam për qëllim ta bëj Barcelonën edhe më të madhe se ajo tashmë është “, tha ai në faqen zyrtare të klubit”.

Barcelona thuhet se ishte e gatshëm të nënshkruajë një menaxher që e njihëte klubin dhe ata morën një në Valverde, ish sulmuesin që përfaqësonte klubin në fund të viteve 1980. Ish menaxheri i Athletic Bilbao thotë, “Ishte një kohë e gjatë më parë. Unë jam më i vjetër tani dhe kjo është një kohë krejtësisht e ndryshme. Tani jam shumë më i vetëdijshëm se çfarë do të thotë të marrësh këtë hap. Isha shumë e ri atëherë. “

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *