Tottenham kanë nënshkruar mbrojtësin Davinson Sanchez nga Ajax

Tottenham kanë nënshkruar mbrojtësin Davinson Sanchez nga Ajax.

Sky Sports ka kuptuar se kolumbiani arrin në Tottenham për një tarifë që mund të jetë me vlerë deri në 40 milionë funta rekord i klubit. Sanchez ka nënshkruar një kontratë gjashtëvjeçare me Spurs, edhe pse ky veprim mbetet subjekt i kalimeve të testeve mjekësore dhe leja është dhënë.

“Unë do të doja të falënderoj trajnerin, menaxhimin, lojtarët dhe tifozët e Ajax. Është një lëvizje e madhe për mua që të vij këtu për të zhvilluar karrierën time”, tha Davinson në faqen e internetit të klubit”.

Sanchez ishte lojtari i vitit për Ajax-in në sezonin e kaluar dhe ishte gjithashtu një objektiv për Barcelonën dhe Interin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *