Torres afër kalimit në ligën Meksikane

Image result for fernando torres

Fernando Torres është afër një lëvizjeje në klubin meksikan Queretaro, sipas ESPN.

Sulmuesi i Atletico Madrid thuhet se është në bisedime “shumë të avancuara” me klubin e Ligës Meksikane dhe mund të bëjë një lëvizje të pa pritur në ekipin e përfaqësuar dikur nga Ronaldinho.

Ky transferim do të ishte i mirpritur për ligën Meksikane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *