Teddy Sheringham do të jetë menaxher i ri i Swindon Town

Teddy Sheringham pritet të emërohet si menaxher i ri i Swindon Town

51-vjeçari ish-sulmuesi i Tottenham dhe Manchester United do të zëvendësojë Luke Williams, i cili ishte në krye të sezonit të kaluar kur ata u larguan nga Liga e Parë, Sheringham ishte përgjegjës për Stevenage gjatë 2015/16, por u shkarkua pas 33 ndeshje.

Swindon Town do të fillojë sezonin e ardhshëm në Ligën e Dytë pasi fitoi vetëm 11 nga 46 ndeshje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *