Southampton kanë përfunduar nënshkrimin e Mario Lemina

Southampton kanë përfunduar nënshkrimin e mesfushorit Mario Lemina nga Juventusi në një kontratë pesëvjeçare për një rekord të klubit. Sky Sports kupton se shenjtorët do të paguajnë 16 milionë funta për 23-vjeçarin, me marrëveshjen potencialisht në rritje deri në 20 milionë funta.

Lemina përfundoi një test mjekësor me klubin e bregdetit jugor të hënën dhe shton dinamik tek skuadra e re e menaxherit Mauricio Pellegrino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *