Southampton ka konfirmuar partneritetin me kinezin Jisheng Gao

Pronarja e Southampton Katharina Liebherr ka njoftuar se klubi ka hyrë në një partneritet me biznesmenin kinez Jisheng Gao dhe familjen e tij.

Biznesmeni kinez 64-vjeçar ka qenë në negociata me klubin bregdetar të jugut për disa kohë dhe tani do të jetë pjesë e krijimit në garën e Premier League duke ecur përpara. Pronarja e shenjtorëve Liebherr konfirmoi se marrëveshja ishte përfunduar në një deklaratë të lëshuar për mbështetësit e Southampton të hënën pasdite.

Deklarata e saj tha: “Kam kënaqësinë të konfirmoj se bisedimet për të sjellë një partner të ri në klubin tonë janë përfunduar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *