Skriniar: Jam i lumtur në Inter

Skriniar do të qëndroj në Inter, sepse jam i lumtur këtu.

Lidhur me lëvizjet tek Manchester United, Manchester City dhe Barcelona, mbrojtësi i Interit Skriniar ka pranuar se është i lumtur në klub dhe nuk kërkon të lëvizë në verë. “Unë vetëm thashë se në futboll gjithçka mund të ndodhë, por unë jam lumtur tek Interi dhe nuk do të largohem. Disa fraza janë përkthyer keq, vetëm një fjalë ndryshon tërë kuptimin”. Sky Italia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *