Rooney vendosë për të ardhmen e tijë

Image result for wayne rooney

Wayne Rooney po konsideron të qëndrojë në Manchester United për një sezon tjetër në vend që të kërkojë të lëvizë në verë, raporton Daily Mail.

Sulmuesi do të marrë një vendim përfundimtar kur të kthehet nga pushimet pasi është i lidhur me një lëvizje të mundshme tek ish-klubi i tijë Everton dhe një kalim në Kinë.Rooney dy sezonet e fundit nuk ishte gjithmonë titullar për Man Utd dhe kjo ka bërë që te mendoj largimin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *