Riyadh Mahrez ka dëshirë të luaj në La Liga

Anësori i Leicester City Riyadh Mahrez është duke pritur që Barcelona të bëjë një ofertë kur ai duket se ka dëshirë të largohet nga kampionët e Premier League 2016, sipas Sport..

Mahrez raportohet të ketë një ofertë nga Arsenali, së bashku me interesin nga Chelsea, por ai është i interesuar të luajë në La Liga dhe është një objektiv për Barcelonën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *