Reali merr 44755 kërkesa biletash për finalen e Cardiffit

Reali i Madridit ka marrë 44 755 kërkesa për bileta nga tifozët e vet për ndeshjen finale që do të luhet në Cardiff, më 3 qershor mes Realit dhe Juventusit, klubi “mbretëror” në fakt  ka në dispozicion, gjithsej, 15 000 bileta dhe zotëruesit e tyre do të përcaktohen me lotari, kurse ata që do të kenë fatin që t’i sigurojnë ato, nuk kanë të drejtë që t’i shesin biletat, ndërkohë që ky klub ka paralajmëruar se ata që do t’i shesin ose do t’i rishesin biletat, do të ndëshkohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *