Real Madridi mbrapa Manchester United në listën e klubeve më të vlefshme në Evropë

Manchester United është vlerësuar si klubi më i vlefshëm i Evropës në një raport të ri që studion vlerat financiar të ekipeve më të mëdha të kontinentit. ‘Elita Europiane 2017’.

Pavarësisht nga dy sezonet relativisht zhgënjyese në fushë në mes të 2014 dhe 2016, vlera e United u rrit nga Real Madridi dhe Barcelona vitin e kaluar, duke u bërë klubi i parë për të thyer tre miliardë euro për vlerën e klubit.

Bayern Munichen mbetet në vendin e katërt, ndërsa Manchester City kalon Arsenalin për të marrë vendin e pestë, të dy me vlera ndërmarrje prej vetëm 1.7 miliardë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *