Real Madrid klubi i vetëm i madh që nuk ka bërë nënshkrime në janar

Me krizën më të madhe në klub që kur Zidane mori kryesimin nuk ka pasur asnjë ndryshim në janar, ndërsa Barça, Atletico, PSG dhe City forcohen, Florentino nuk ka dashur të nxjerrë bllokun e çeqeve.

Ka qenë një situatë mjaft e çuditshme gjatë muajit të fundit në Real Madrid. Dhe shkurti po sa ka filluar, ne reflektojmë në një dritare të transferimeve të janarit, e cila pa klubin Bernabeu të mos shtonte asnjë nënshkrim në skuadrën e tyre, ndërsa ata rreth tyre, klubet e mëdha të Evropës, u forcuan. Dhe kjo në një kohë kur Los Blancos kanë më shumë nevojë për një ndryshim për t’i hequr ata nga depresioni i tyre që nga gushti i tyre verbues, tani vetëm një kujtim i largët.

Nga dy qasjet për t’iu përgjigjur një krize të tillë ekzistenciale që ekipi i Zidanit e gjen veten, nuk bën asgjë ose ndërhyn, Florentino Perez ka zgjedhur të bëjë të parën, ndoshta duke pasur parasysh fjalët e menaxherit të tij dhe jo mendimin e tij. Ky vendim për të lejuar kaosin të marrë kursin e tij natyror, nuk është marrur pozitivisht nga shumë tifozë të klubit të cilët kanë parë me zili se qysh rivalët e tyre janë duke bërë disa biznese mbresëlënëse në tregun e transferimeve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *