Raul Sanllehi do të bashkohet me Arsenalin si kreu i marrëdhënieve të futbollit

Arsenali ka emëruar drejtorin e Barcelonës që po largohet nga futbolli Raul Sanllehi si kreun e marrëdhënieve të futbollit.

Sanllehi do të fillojë në rolin e tij të ri në Emirates në shkurt, ndërsa koha e tij në Barcelonë do të përfundojë në dhjetor pas 14 vjetësh në klub. Si kreu i marrëdhënieve të futbollit, Sanllehi do të jetë përgjegjës për negociatat e lojtarëve, duke punuar me menaxherin Arsene Wenger, shefin ekzekutiv Ivan Gazidis dhe negociatorin e kontratave Huss Fahmy. Krahas kësaj, ai do të përfaqësojë Arsenalin dhe do të mbështesë klubin me organet qeverisëse ndërkombëtare dhe vendore. Ky emërim vjen vetëm një javë pasi Arsenali punësoi shefin e skuadrës Borussia Dortmund Sven Mislintat si kreun e rekrutimit.

Gazidis tha për faqen e internetit të Arsenalit: “Gjatë tre viteve të fundit kemi plotësuar ekipin tonë me ekspertizë më të lartë në të gjitha aspektet e operacioneve tona të futbollit.

“Emërimi i Raul është një tjetër hap i rëndësishëm në zhvillimin e infrastrukturës që na nevojitet në klub për të marrë gjithçka që bëjmë në nivelin e ardhshëm. Raul ka kontakte të gjera në të gjithë botën e futbollit dhe është përfshirë drejtpërdrejt në disa nga transferimet më të mëdha në Evropë në vitet e fundit. Ne shpresojmë që ai të sjellë atë ekspertizë në Arsenal “.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *