Prioritet për Cristiano Ronaldon është Manchester United

Prioritet i Cristiano Ronaldos është që të kthehet në Manchester United dhe ai i ka kërkuar agjentit të tij Jorge Mendes të bëjë ‘çdo gjë që mund’ për ta bërë atë të ndodhë, sipas Gianluca Di Marzio.

Paris Saint-Germain janë të gatshëm të shpenzojnë gjithçka që duhet për të nënshkruar yllin e Real Madrid, por Ronaldo, i cili thuhet se nuk dëshiron të luajë në Spanjë për shkak të mosmarrëveshjes mbi një faturë tatimore, do të preferonte të kthehej në Old Trafford ku ka kaluar gjashtë vite të jashtëzakonshme të suksesshme në karrierën e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *