Portieri i Manchester City Angus Gunn bashkohet me Norwich City

Manchester City i ka lejuar portierit Angus Gunn që të largohet nga klubi në huazim që të bashkohet me Norwich City.

Gunn është emëruar në stol për City shumë herë – duke përfshirë pesë ndeshjet e fundit të klubit këtë sezon, megjithatë, ai nuk ka një paraqitje të lartë në emër të tij, pavarësisht nga gjashtë paraqitjet për Anglinë u-21, dhe do të shpresojë për të bërë një shenjë në Norwich, klubin që babai i tij, Bryan, bëri mbi 350 paraqitjet për të.

E ardhmja e Angus Gunn mbetet e pasigurt, dhe ka mundësi të largohet nga klubi këtë verë, pasi Pep Guardiola përpiqet të nënshkruajë Ederson nga Benfica, portieri është i gatshëm të përfundojë një transferim prej 35 milionë funtesh në City, dhe do të bëhet No.1 i klubit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *