Për shkak të një incidenti në Napoli një tifoz i Liverpool-it është lënduar

Një tifoz i Liverpool-it është trajtuar për shkak të plagëve pas një incidenti në Napoli të martën në mbrëmje.

Një tifoz në të 20-at e tij u dërgua në spital pas incidentit që përfshinte një grup të meshkujve në motoçikleta, por dëmtimet e tij nuk ishin serioze.

“Ne jemi të vetëdijshëm për një incident që përfshin një grup të vogël të tifozëve të Liverpoolit dhe një grupi të vogël meshkujsh në motoçikleta natën e fundit, të martën më 2 tetor”, tha një zëdhënës i policisë së Merseyside. “Një mashkull në të 20-at e tij u dërgua në spital për t’u trajtuar për shkak plagëve të vogla dhe u lirua pak kohë më vonë.

Tifozët në Napoli për ndeshjen e Ligës së Kampionëve të Liverpool-it kundër Napolit kanë qenë të këshilluar kundër veshjes së ngjyrave të klubit dhe të mos përdorin transportin publik për të udhëtuar në ndeshje. Klubi kishte organizuar transport të dedikuar për të marrë përkrahësit brenda dhe jashtë Stadio San Paolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *