Pep Guardiola: Vincent Kompany do të kthehet në javën e ardhshme

Vincent Kompany pritet të kthehet në trajnim me Manchester City-in brenda 10 ditëve pas një problemi muskulor, thotë Pep Guardiola.

Kapiteni i Manchester City-it Kompany nuk ka luajtur që nga marrja e një dëmtimi në pulp për Belgjikën në fund të gushtit dhe këtë javë udhëtoi për në Barcelonë për të parë Dr Ramon Cugat, një mik i ngushtë i Guardiolës. Vincent Kompany pritet të bashkohet me shokët e tij të ekipit para fundit të javës së ardhshme, por nuk do të jetë në dispozicion për t’u përballur me West Brom të shtunën.

“Ai është shumë më mirë”, tha Guardiola në konferencën e tij për shtyp para ndeshjes. “Unë mendoj se në javën e ardhshme ose 10 ditë ai do të kthehet.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *