Pep Guardiola është i gatshëm të bëjë investime të mëtejshme në skuadrën e tij

Pep Guardiola është i gatshëm të bëjë investime të mëtejshme në skuadrën e tij të Manchester City-it para përfundimit të dritares së transferimit.

Guardiola ka shpenzuar më shumë se 200 milionë funta këtë verë dhe ka thyer rekordin botëror për një mbrojtës kur nënshkroi Kyle Walker nga Tottenham në një marrëveshje 50 milionë funtash muajin e kaluar. Por shpenzimet e verës së Guardiolës nuk janë të plota, edhe pse ai pranon se Manchester City nuk do t’i qasen dritareve të ardhshme të transferimit në të njëjtën mënyrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *