Pep Guardiola dëshiron Toni Kroos në Manchester City

Pep Guardiola është duke bërë lëvizje për të forcuar mesfushën e tij, dhe Toni Kroos mund të jetë në objektivin e tij. Të dy kanë punuar së bashku gjatë kohës së tyre në Bayern Munich dhe, në qoftë se Pep Guardiolas i plotësohet dëshira e tij, dhe ai mund të boj ndonjë ofert për Toni Kroos dhe ata mund të ribashkohen përsëri në Manchester City, sipas Don Balon.

Mbetet të shihët se a do të ndodh kjo marrëveshje mes Manchester City dhe Real Madridit, a po do të jet vetem një dëshirë e Pep Guardiolas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *