Paulinho shpreson nënshkrimi me Barcelonën akoma është i mundur

Mesfushori është i hapur për t’u bashkuar me një skuadër “plot me yje”, por zbuloi se oferta katalanase ishte vetëm gjysma e klauzolës së tij të lirimit. 28-vjeçari i Brazilit ishte subjekt i një oferte nga katalanasit që u refuzua nga klubi i Superligës kineze.

Paulinho ka pohuar se oferta fillestare e Barcelonës ishte 20 milionë euro, e cila është gjysma e klauzolës së lirimit të përfshirë në kontratën e tij, por ai beson se ata ende mund të kthehen me një ofertë të re që mund ta shohë atë në Spanjë.

Ai i tha: “Unë nuk jam hipokrit dhe unë jam një person transparent, mendoj për Barcelonën. Klauzola në kontratën time është 40 milionë euro dhe unë besoj se Barca ofroi 20 milionë euro dhe se Guangzhou e hodhi poshtë ofertën.

“Agjenti im më tha se ka biseda të reja. Shumica e lojtarëve nuk flasin kurrë derisa të ndodhë diçka, por mund të konfirmoj që interesi është i vërtetë”.

“Ajo që di unë është se ka një ofertë zyrtare dhe presidenti i Barcelonës foli me drejtorët, edhe pse nuk kishte një marrëveshje”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *