Ola Aina bashkohet me Torinon nga Chelseai

Ola Aina i është bashkuar Torinos nga Chelseai në një huazim të gjat, sipas burimeve të Sky.

Marrëveshja e tij e huasë për një vit gjithashtu kuptohet se përmban një mundësi për të blerë 21 vjeçarin përgjithmonë verën e ardhshme. Aina, i cili kaloi sezonin e kaluar në huazim në Hull, mendohet të jetë i interesuar të luajë jashtë vendit, dhe ai ishte gjithashtu një objektiv huazimi për PSV Eindhoven në Holandë.

Nigeriani, i cili përfaqësoi Anglinë në nivel të të rinjve, ka bërë vetëm gjashtë paraqitje në ekipin e parë të Chelsea-it. Ai bëri 46 paraqitje ndërsa ishte në huazim tek Hull gjatë sezonit të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *