Newcastle kanë për objektiv portierin e West Ham

Newcastle janë të prirur për të forcuar mundësitë e tyre të mbrojtjes së portës dhe kanë identifikuar 30-vjeçarin si një objektiv kyç.

West Ham ka shqyrtuar një mundësi për të vazhduar kontratën e Adrian në klub me dy vjet më parë gjatë verës, por që atëherë kanë nënshkruar me Joe Hartin për një sezon në huazim nga Manchester City.

Menaxheri Slaven Biliç shprehu dëshirën e tij për të mbajtur Adrian, pavarësisht mbërritjes së Hart në stadiumin e Londrës dhe madje sugjeroi që ai do të ishte i gatshëm t’i jepte atij një kontratë tjetër të re në një përpjekje për ta bindur atë për të qëndruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *