Nathaniel Chalobah ka refuzuar kontratën e re

Nathaniel Chalobah është i gatshëm të refuzojë një kontratë të re në Chelsea dhe të lëvizë këtë verë në kërkim të futbollit të rregullt në ekip të parë, sipas The Independent.

Mesfushori ka edhe një vit në marrëveshjen e tij të tanishme dhe Chelsea janë të prirur për të mbajtur Chalobah, por Anglezi i  U-21 është i shqetësuar për atë se sa do të luajë në sezonin e ardhshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *