Mourinho nuk do të përballet me asnjë ndëshkim nga FA për komentet që ai ka bërë

Jose Mourinho nuk do të përballet me asnjë ndëshkim nga FA për komentet që ai ka bërë në media para derbit të Manchester-it në fillim të këtij muaji.

Mourinho paralajmëroi arbitrin Michael Oliver të jetë i vetëdijshëm për “ndërhyrjet taktike” të City-it përpara derbit më 10 dhjetor dhe gjithashtu pretendoi se pala e Pep Guardiola-ës shkon në tokë shumë lehtë, duke thënë: “Pak erë dhe ata bien”. Manchester United-i humbi ndeshjen 2-1, një rezultat që dërgoi Manchester City-in 11 pikë larg nga rivalët e tyre në krye të Premier League.

Një deklaratë e lëshuar nga FA lexon: “Pas një shqyrtimi të provave të siguruara nga klubi, FA nuk do të marrë asnjë veprim, por i kujtoi Jose Mourinhos çdo koment të mëtejshëm publik rreth zyrtarëve të ndeshjes mund të rezultojë në veprime disiplinore”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *