Monako dëshiron të nënshkruaj 16-vjeçarin Rayan Ait-Nouri nga Angers

Monako ka për objektiv nënshkrimin e Rayan Ait-Nouri nga Angers.

Monako ka hapur diskutime me anën tjetër të Ligue 1 Angers për nënshkrimin e mundshëm të 16-vjeçarit Rayan Ait-Nouri. Megjithëse ai ende nuk ka luajtur në ekipin e parë, mbrojtësi konsiderohet shumë i mirë dhe agjenti i tij, Jorge Mendes, po shqyrton lëvizjen e lojtarit në Angli. Angers duan që çdo marrëveshje të përfshijë një kthim të kredisë për sezonin e ardhshëm, mbetet të shihet se qfarë do të ndodh me mbrojtësin 16-vjeçar, sipas L’Equipe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *