Mesut Ozil do të qëndroj në Arsenal

Mesut Ozil ka dhënë një tregues se ai do të mbetet në Arsenal pas rinovimit të kutisë së tij ekzekutive në stadiumin Emirates, raporton The Mirror.

Kontrata e Gjermanit skadon në fund të sezonit të ardhshëm dhe është ende e pa qart e ardhmja e tij. Megjithatë, lajmi që ai do të mbajë kutinë e tij private në stadium për një tjetër vit sugjeron se ai do të mbetet në veri të Londrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *