Messi nënshkruan kontratën e re me Barcelonën

Lionel Messi nuk kishte gjasa të refuzonte ofertën e një kontrate të re në Camp Nou, sipas presidentit të klubit

Presidenti i Barcelonës Josep Maria Bartomeu thotë se ai gjithmonë ka pritur që Lionel Messi të nënshkruajë një kontratë të re dhe të thotë se rinovimi është lajm i madh … për botën e futbollit, Messi ka rënë dakord për një marrëveshje të re katërvjeçare me gjigandët katalanas, duke e lidhur atë me klubin deri në vitin 2021.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *