Messi me rrogë të çmendur

Image result for lionel messi

Lionel Messi ka rënë dakord për një kontratë të re në Barcelonë që do ta shohë atë të qëndrojë në Camp Nou deri në vitin 2021, sipas Cadena SER.

Kushtet e reja gjithashtu përfshijnë mundësinë e shtimit edhe të një viti tjetër të ardhshëm në marrëveshjen e tij, si dhe një klauzolë lirimi prej 400 milionë eurosh.Kjo marrveshje e re pritet ta bëj Messin si lojtarin më të paguar në hisotri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *