Mbrojtësi i West Brom Craig Dawson ka nënshkruar një marrëveshje të re tre-vjeçare

Mbrojtësi i West Brom Craig Dawson ka nënshkruar një marrëveshje të re tre-vjeçare me Baggies deri në verën e vitit 2020.

Marrëveshja e re e Dawson vjen në një kohë kur ai luan një rol kyç në fillim të fitimit të skuadrës në sezonin dhe ai ndjek Hal Robson-Kanu si anëtari i dytë i skuadrës së lartë për të nënshkruar një kontratë të re. “Jam ndier gjithmonë shumë i vendosur këtu dhe jam i kënaqur që kam arritur këtë marrëveshje,” tha mbrojtësi 27-vjeçar, i cili nënshkroi nga Rochdale në vitin 2010. “Ka qenë një udhëtim i gjatë deri tani, por ende ndjehem se ka shumë më tepër udhëtim për të ardhur. “Unë përpiqem të jem i qëndrueshëm dhe të luaj rolin tim për ekipin.

“Por kurrë nuk bëhet më lehtë në këtë nivel dhe si futbollist unë e di se duhet të përmirësohet. Ky është synimi im çdo ditë dhe çdo lojë”. Kryetari John Williams tha: “Craig ka qenë jashtëzakonisht i qëndrueshëm për ne dhe plotësisht meriton kontratën e tij të re.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *