Mbrojtësi i Chelsea-it Baba Rahman do të nënshkruajë kthimin e tij huazues në Schalke

Mbrojtësi i Chelsea-it Baba Rahman është gati të nënshkruajë një kthim huazimi në Schalke të martën, sipas Sky Germany.

Rahman e kishte kryer testin mjekësor të tij me klubin e Bundesligës të premten dhe do të nënshkruajë një kthim 18-mujor në klubin e tij të mëparshëm. 23-vjeçari kaloi sezonin e kaluar me Schalke duke bërë 13 paraqitje pasi përfunduan në vendin e dhjetë të Gjermanisë top flight.

Rahman ende ka një shtëpi në Gelsenkirchen dhe trajneri i Schalkes, Dominico Tedesco, ishte i gatshëm të mbante lojtarin që Chelseai nënshkroi në gusht 2015 për një tarifë më të madhe se 20 milionë funta. Javën e kaluar Tedesco kishte nënvizuar se sa e lehtë do të ishte që lojtari të angazhohej për një kohë të mëtejshme në Gjermani, nëse një marrëveshje bëhet me Chelsea-in.

“Kur marrim ok-ein nga Chelseai, nuk do të duhet më shumë se një minutë për të biseduar me Rahman,” tha shefi i Schalkes. Rahman bëri 23 paraqitje për Blues gjatë spellit të tij të shkurtër në perëndim të Londrës, përpara se të kthehej në Bundesliga në huazim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *