Mbrojtësi i Aston Villa-ës Ritchie De Laet bashkohet me Royal Antwerp

Mbrojtësi i Aston Villa-ës, Ritchie De Laet, iu është bashkuar Royal Antwerp në huazim për pjesën tjetër të sezonit.

De Laet ka bërë vetëm nëntë paraqitje për Aston Villa-ën këtë sezon dhe do të kthehet në klub ku ka kaluar fazat e hershme të karrierës së tij profesionale. 29-vjeçari u bashkua me Villa-ën nga Leicester-i në gusht 2016 sapo kishte fituar titullin e Premier Ligës.

Ai ka një veçanti se ka fituar titullin e Premierligës dhe promovimin në Premier Ligë në të njëjtin sezon, pasi ka kaluar gjysmën e dytë të fushatës së 2015/16 në huazim në Middlesbrough. Para se të bashkohej me Leicester-in, Belgu kishte një karrierë nomade në Angli; së pari në Stoke, pastaj në Manchester United, si dhe një hazim në Wrexham, Sheffield United, Preston, Portsmouth dhe Norwich.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *