Maya Yoshida ka nënshkruar një kontratë të re tre-vjeçare në Southampton

Maya Yoshida ka nënshkruar një kontratë të re tre-vjeçare në Southampton.

Japonezi ishte brenda 12 muajve të fundit të marrëveshjes së tij të mëparshme, por tani është zotuar për shenjtorët deri në verën e vitit 2020.

“Nuk kishte asnjë arsye për t’u larguar nga klubi,” tha Yoshida, i cili mbërriti në St Mary’s nga klubi holandez VVV Venlo në vitin 2012. “Unë kam qenë këtu për pesë vjet, në atë kohë unë kam pasur momente të vështira, momente të mira – gjithçka . “Ndjehem sikur është shtëpia ime dhe jam shumë i lumtur që vazhdoj me Southampton. Është një kapitull i ri për karrierën time”.

Zëvendëskryetari i shenjtorëve Les Reed tha: “Ne jemi jashtëzakonisht të kënaqur që kemi arritur një marrëveshje të re me Mayën, i cili është një pjesë vitale i skuadrës sonë, jo vetëm në fushë, por edhe jashtë saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *