Manchester United shumë afër për të nënshkruar Ivan Perisiç

Manchester United është afër përfundimit të një marrëveshjeje prej 48 milionë funtash për të nënshkruar Ivan Perisiç nga Inter, sipas The Daily Star.

Manchester United janë në bisedime me Nerazzurët për Kroatin, i cili i ka thënë klubit se dëshiron të largohet. United nuk donte të pagunte  vlerësimin e Interit prej 50 milionë funtash, por duket se ata kanë arritur të flasin me klubin italian dhe ta ulin çmimin në 48 milionë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *