Manchester United kërkoj 10 milionë euro për Adnan Januzaj

Real Sociedad janë të interesuar në nënshkrimin e Adnan Januzajt, por duan të negociojnë çmimin e kërkuar nga Manchester United për 10 milionë euro ( 8.8 milionë funta), sipas Marca.

Januzaj kaloi sezonin e kaluar në huazim në Sunderland dhe thuhet se do të lejohet të largohet nga Manchester United, pasi ai nuk është pjesë e planeve afatgjata të Jose Mourinho.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *