Manchester United i interesuar për Kieran Tierney

Manchester United po konsiderojn një lëvizje për Kieran Tierney mbrojtësin e majt të Celtic, raporton Daily Star.

20-vjeçari ka premtuar publikisht besnikërinë e tij ndaj Celtic, por një ofertë e madhe nga Manchester United mund të jetë e mjaftueshme për të kthyer kokat e klubit dhe lojtarit, kur Jose Mourinho është duket forcuar mbrojtëjen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *