Manchester United dhe Inter dëshiroj Danny Rose

Manchester United dhe Inter janë vënë në gatishmëri pasi Danny Rose i Tottenham duket se do të bëjë një kthim nga lëndimi, raporton The Mirror.
27-vjeçari ishte i përjashtuar nga një transferim për shkak të mosveprimit pas një operacioni në gju, por një kthim në fitnes ka bër që United dhe Inter të bejnë gati ofertat e mundshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *