Manchester City është i gatshëm ta shes Mangala për 18 milionë funta

Manchester City është i gatshëm të marrë vetëm 18 milionë funta nga Lyon për Eliaquim Mangala, sipas SportsMole

City do të humbte shume me mbrojtësin, të cilin e bleu për 42 milionë funte tre vjet më parë, por ai nuk ka arritur të ndikojë dhe klubi është i gatshëm të shkojë përpara, dhe pse e kishte huazuar atë në Valencia për sezonin 2016 -17.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *