Man Utd afër marrveshjes me lojtarin e Benfica-s

Image result for victor lindelöf

Manchester United ka rënë dakord me Benfikën për të nënshkruar me mbrojtësin e krahut të djathtë Victor Lindelof,suedezi pritet të udhëtojë në Angli për kontrollet tjera mjekësor.

Lindelof ka rënë dakord me kushtet personale dhe si duket janë gati për ta përfunduar lëvizjen e tij pas lojës së Suedisë me Norvegjinë më 13 qershor. United kanë vendosur për oferten fillestare 35 milionë euro (30 milionë funta) për Lindelof tash mbetet të shihet a do të pajtohet Benfica me këtë shumë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *