Mahrez në Arsenal për 40 milionë euro

Anësori i Leicester City Riyad Mahrez është lodhur duke pritur që Barcelona të ofrojë një ofertë të fortë dhe tani është i gatshëm të bashkohet me Arsenalin në një marrëveshje prej 40 milionë euro (35.1milionë funta), sipas Sport.

Mahrez ishte një opsion rezervë për Barcelonën këtë verë, por me algjerianin të etur për të zgjidhur të ardhmen e tij, ai është i gatshëm të pajtohet me një marrëveshje katërvjeçare me Arsenalin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *