Liverpool prezantonë fanellat e reja për të festuar 125 vjetorin e klubit.

Liverpooli prezantonë fanellat e reja për sezonin 2017/18, Liverpooli luajti me një dizajn të ngjashëm në garat e tyre të vitit 1991/92 dhe 1995/96, por ky dizajn është bërë edhe për shka që ta festojnë 125 vjetorin e klubit.

“Ky komplet duket klasik – por në të njejtën kohë modern, por me një dremitje në të kaluarën – do të jetë një kujtim i themeleve që ky klub i madh është ndërtuar çdo herë që ta veshim”, tha James Milner”.

”E gjithë skuadra është me të vërtetë krenare që është pjesë e këtij përvjetori të madh për klubin dhe ne nuk mund të presim që ta veshim këtë kit sezonin e ardhshëm”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *