Liverpool ia jep fanellen me numer 9 Salah

Nënshkrimi i ri i Liverpool, Mohamed Salah, është i prirur të bëhet numri nëntë i ri tek Reds, sipas një raporti nga Liverpool Echo.

Transferimi që e çon egjiptianin në Anfield do të njoftohet këtë javë në një marrëveshje rekorde prej 35 milionë funtesh, dhe Salah, i cili mbante numrin 11 në Romë, është gati të kërkon numrin e nëntë, të lënë nga Christian Benteke pas lëvizjes së tij në Crystal Palace vitin e kaluar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *